23 September 2019

10.00u -
16.00u

Sap-mobiel in Berlaar

Station Berlaar , Stationsplein 1, 2590 Berlaar

Ik doe mee!

Heb jij een overschot aan appels of peren? Dan kan je bij de sap-mobiel terecht. Tegen een vergoeding wordt het fruit vers geperst en luchtdicht verpakt. Dit sap blijft ongeveer een jaar lang houdbaar.

Wij geloven in een korte keten tussen producent en consument. De Sap-mobiel is ecologisch duurzaam en er gaat bovendien niets van het geperste materiaal verloren. De pulp wordt in een bio-massacentrale omgezet in energie. Het residu wordt ook aan dieren gevoederd. Daarnaast is de pulp een goede meststof voor wie het in zijn of haar moestuin wil strooien.

Tot slot zorgt een initiatief als dit zorgt er voor dat mensen elkaar weer ontmoeten in het dorp, iets wat we met Groen absoluut willen stimuleren.

De Sap-mobiel komt naar Berlaar op maandag 23 september van 10:00 tot 16:00, op de parking van het Station van Berlaar.

Voor info en inschrijving kan je terecht bij volgend e-mailadres:
[email protected]
012 / 39 11 88

Vermeld bij je inschrijving duidelijk jouw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, datum van voorkeur, de hoeveelheid te persen fruit en of je het sap afgevuld wil in boxen van 3 of 5 liter.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.