30 Maart 2019

08.00u -
18.00u

Daguitstap naar Houten en Culemborg

Kerk Berlaar , Markt 23, 2590 Berlaar

Ik doe mee!

HOUTEN EN CULEMBORG, TWEE NEDERLANDSE PARELTJES VAN EEN GROENE RUIMTELIJKE ORDENING

 

De Eva-Lanxwijk in Culemborg is een mooi voorbeeld van bottom-up ruimtelijke ordening. In deze eco-wijk wordt wonen gecombineerd met werken, recreëren, drinkwaterwinning, naar school gaan en voedsel produceren. Een wijk waar vanaf het eerste uur hoge ambities werden nagestreefd op het gebied van cultuurhistorie, landschap, water, energie, gebruik van bouwmaterialen, mobiliteit en bewonersparticipatie in ontwikkeling en beheer van de wijk.

 

In Houten is het fietsnetwerk de drager van ruimtelijke ontwikkelingen. Door de top-down mobiliteitsvisie en fietsinfrastructuur wordt Houten gezien als dé fietsstad van Nederland. We maken er samen een fietstocht om te proeven van een sterk fietsbeleid.

 

 

Zin om mee te gaan? De uitstap vindt plaats op zaterdag 30 maart 2019. We spreken af om 8:00 aan de busstrook aan de kerk (thv Markt 23). We hopen rond 19:00 terug in Berlaar te zijn.

 

De dagprijs bedraagt €35 inclusief busvervoer, rondleiding, huurfiets in Houten en middagmaal. Inschrijven kan via onze website groenberlaar.be of door te mailen naar [email protected]. De inschrijvingen zijn beperkt tot 30, gelieve vóór 10 maart jouw aanwezigheid te bevestigen. Overschrijven kan op het rekeningnummer van Groen Berlaar: BE32 9790 7858 9102 (met vermelding van jouw voor- en achternaam)

 

Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/2207589229335488/

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.