02 sep 2019 | 07:30

Actie N10

Wil jij ook een veilige oversteekplaats ter hoogte van de N10 - Smidstraat - Kegelstraat in Berlaar-Heikant? Teken dan meteen onze petitie en kom mee actie voeren op maandag 2 september, de allereerste schooldag van het nieuwe schooljaar!

Je kan er als noch als fietser, noch als voetganger, noch als automobilist op een veilige manier oversteken, al zeker niet tijdens de drukste momenten. Er wordt al jaren beloofd door het gemeentebestuur dat er maatregelen getroffen zullen worden, maar we stellen vast dat de huidige verkeerssituatie nog steeds levensgevaarlijk is. We wilden vóór het begin van het nieuwe schooljaar 2019-2020 resultaten zien; dat hadden we aangekondigd op de gemeenteraad van juni.

Aangezien er nog steeds geen acties ondernemen zijn om het kruispunt veiliger te maken, onderneemt Groen daarom actie om de druk stevig op te voeren. Samen met buurtbewoners in de buurt van de N10 - Smidstraat - Kegelstraat organiseren we een ludieke actie, op maandag 2 september tussen 7:30 en 8:30.

Heb je tijd en zin om mee te doen aan onze actie? Zet je dan op aanwezig!

Heb je de petitie nog niet getekend? Je kan ze bekijken via volgende link: https://www.groenberlaar.be/veilige_oversteekplaats_n10

Schrijf je in

Kom je ook?

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.

Vergelijkbare gebeurtenissen

Berlaar, België
23 Sep 2019 | 10:00
Sap-mobiel in Berlaar

Heb jij een overschot aan appels of peren? Dan kan je bij de sap-mobiel terecht. Tegen een vergoeding wordt het fruit vers geperst en luchtdicht verpakt. Dit sap blijft ongeveer...

Lees verder ›
Alle evenementen ›