02 September 2019

07.30u -
08.30u

Actie N10

Ik doe mee!

Wil jij ook een veilige oversteekplaats ter hoogte van de N10 - Smidstraat - Kegelstraat in Berlaar-Heikant? Teken dan meteen onze petitie en kom mee actie voeren op maandag 2 september, de allereerste schooldag van het nieuwe schooljaar!

Je kan er als noch als fietser, noch als voetganger, noch als automobilist op een veilige manier oversteken, al zeker niet tijdens de drukste momenten. Er wordt al jaren beloofd door het gemeentebestuur dat er maatregelen getroffen zullen worden, maar we stellen vast dat de huidige verkeerssituatie nog steeds levensgevaarlijk is. We wilden vóór het begin van het nieuwe schooljaar 2019-2020 resultaten zien; dat hadden we aangekondigd op de gemeenteraad van juni.

Aangezien er nog steeds geen acties ondernemen zijn om het kruispunt veiliger te maken, onderneemt Groen daarom actie om de druk stevig op te voeren. Samen met buurtbewoners in de buurt van de N10 - Smidstraat - Kegelstraat organiseren we een ludieke actie, op maandag 2 september tussen 7:30 en 8:30.

Heb je tijd en zin om mee te doen aan onze actie? Zet je dan op aanwezig!

Heb je de petitie nog niet getekend? Je kan ze bekijken via volgende link: https://www.groenberlaar.be/veilige_oversteekplaats_n10

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.